édesburgonya

Választékunk

Fedezd fel 8 különleges fajta ízvilágát!

Sárga Fajtáink

Az egyik legnépszerűbb édesburgonya fajtánk. Héja bordós/barnás, a húsa sötétebb narancssárga. Kiegyensúlyozottan-közepesen édes, diós és földes árnyalatokkal. Főzve omlós és ízletes, sokoldalúan használható.

Sárga Fajtáink

A legelterjedtebb édesburgonya fajta a világon, nagy méretűek, egyenletesek. Főzéskor lágy és krémes állagú lesz. Kiválóan alkalmasak pépesítésre, sütésre, párolásra. A legédesebb fajták közé tartozik.

Sárga Fajtáink

Húsa narancsos színű, lédús, kemény, sűrű és krémes, ezért a Coppery szinte bármilyen ételhez felhasználható. Az édesebb fajtákhoz tartozik.

Sárga Fajtáink

Narancssárga húsú, az íze egyedülálló, édesebb mint a Beauregard, sütéskor picit keményebb textúrájú, roppanósabb, igy kiválóan alkalmas sütésre vagy grillezésre.

Lila Fajtánk

A gyökérzöldségfélék Superman-je! Lila hús, és lila héjszínnel rendelkezik. Kiválóan tárolható. Kiemelkedők a beltartalmi értékei, íze harmonikus. Az egészség megőrző hatásának, valamint a ritkaságának köszönhetően értékesebb valamennyi egyéb fajtánál.

Fehér Fajtáink

Bőre és húsa egyaránt fehér. Íze a gesztenyéhez hasonlitható.
Főzéskor szárazabb, de krémes állagúvá válik, sárga árnyalattal.
Enyhén édes, sűrű, keményítőtartalmú, állaga hasonló a hagyományos fehér burgonyához.

Bőre sötétlila, húsa fehér. Főzve enyhén édes ízű, erőteljesen diós ízű. Kiváló A-vitamin, kálium-, élelmi rost- és C-vitamin-forrás. Vasat, kálciumot, fehérjét és hasznos aminosavakat is tartalmaz. Lehet sütni, főzni, pörkölni vagy pirítani, hasonlóan a hagyományos burgonyához.
Fehér húsú. Íze Gesztenye jellegű, enyhén rostos állagú. Cukorbetegek keresett fajtája mivel kevésbé édes mint más édesburgonya fajták. Bármilyen konyhai felhasználásra alkalmas, például sütéshez, krémekhez, vagy pürékhez.

Sárga Fajtáink

Az egyik legnépszerűbb édesburgonya fajtánk. Héja bordós/barnás, a húsa sötétebb narancssárga. Kiegyensúlyozottan-közepesen édes, diós és földes árnyalatokkal. Főzve omlós és ízletes, sokoldalúan használható.

Sárga Fajtáink

A legelterjedtebb édesburgonya fajta a világon, nagy méretűek, egyenletesek. Főzéskor lágy és krémes állagú lesz. Kiválóan alkalmasak pépesítésre, sütésre, párolásra. A legédesebb fajták közé tartozik.

Sárga Fajtáink

Húsa narancsos színű, lédús, kemény, sűrű és krémes, ezért a Coppery szinte bármilyen ételhez felhasználható. Az édesebb fajtákhoz tartozik.

Sárga Fajtáink

Narancssárga húsú, az íze egyedülálló, édesebb mint a
Beauregard, sütéskor picit keményebb textúrájú, roppanósabb, igy kiválóan alkalmas sütésre vagy grillezésre.

Lila Fajtánk

A gyökérzöldségfélék Superman-je! Lila hús, és lila héjszínnel rendelkezik. Kiválóan tárolható. Kiemelkedők a beltartalmi értékei, íze harmonikus. Az egészség megőrző hatásának, valamint a ritkaságának köszönhetően értékesebb valamennyi egyéb fajtánál.

Fehér Fajtáink

Bőre és húsa egyaránt fehér. Íze a gesztenyéhez hasonlitható.
Főzéskor szárazabb, de krémes állagúvá válik, sárga árnyalattal.
Enyhén édes, sűrű, keményítőtartalmú, állaga hasonló a hagyományos fehér burgonyához.

Fehér Fajtáink

Bőre sötétlila, húsa fehér. Főzve enyhén édes ízű, erőteljesen diós ízű. Kiváló A-vitamin, kálium-, élelmi rost- és C-vitamin-forrás. Vasat, kálciumot, fehérjét és hasznos aminosavakat is tartalmaz. Lehet sütni, főzni, pörkölni vagy pirítani, hasonlóan a hagyományos burgonyához.

Fehér Fajtáink

Fehér húsú. Íze Gesztenye jellegű, enyhén rostos állagú. Cukorbetegek keresett fajtája mivel kevésbé édes mint más édesburgonya fajták. Bármilyen konyhai felhasználásra alkalmas, például sütéshez, krémekhez, vagy pürékhez.

Készen állsz a rendelésre?

Miért válaszd a hazai édesburgonyát?

Frissesség és kiváló íz, mivel nem utazik több ezer km-t.

Támogatod a magyar gazdákat.

Kisebb ökológiai lábnyom

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop